Seutusanomatvakka: Follow these happiness hacks from Finland

Seutusanomatvakka: Seuraa näitä onnen hakkereita Suomesta

 

Vuonna 2020 Yhdistyneet Kansakunnat nimitti Suomen maailman onnellisimmaksi maaksi. Se ei ehkä ole yhtä voimakas ja vaikutusvaltainen kuin muut maat, mutta Suomella on oma olemuksensa, joka erottaa sen muista Pohjoismaista.

 

Jos haluat tietää, mikä tekee Suomesta maailman onnellisin maa, lue tämä artikkeli!

Saunaaika

 

Saunakatkokset ovat keskeinen osa suomalaisten tyytyväisyyttä. Tilastojen mukaan eri puolilla maata on vähintään 2 miljoonaa saunaa.

 

Terveyslehtien mukaan säännölliset saunavierailut voivat lievittää kylmän sään aiheuttamia kipeitä lihaksia, nivelkipuja ja jännitteitä. Lisäksi sauna pitää ihon terveenä ja nuorena poistamalla myrkkyjä ja maitohappoa kehossa.

 

Supermarjat

Suomessa asuu mustikoita, mustikatyyppiä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja K: ta. Suomalaisten mukaan tämän ihmelintarvikkeen nauttiminen on yksi tärkeimmistä avaimista heidän onnelliseen asemaansa ja loistavaa terveyttään. Mustikat sisältävät terveellisiä yhdisteitä, kuten flavonoidien antioksidanttia ja antosyaniinia. Joten, jos haluat antaa kehollesi ylimääräisen vauhdin, kokeile metsästää näitä Suomessa hyväksyttyjä marjoja.

 

Kommunikoi luonnon kanssa

70% Suomesta koostuu metsistä. Tämän vuoksi maassa otettiin käyttöön jokaisen miehen oikeus. Tämän säännön avulla ihmiset voivat vaeltaa ilman rajoituksia joissa, metsissä ja puistoissa, vaikka ne olisivatkin yksityisomistuksessa. Tämän lain nojalla ihmisillä oli vapaus rentoutua ja tehdä luontotoimintaa.

 

Mielenterveysasiantuntijoiden mukaan luontotoiminnan tekeminen on tehokas tapa lievittää stressiä. Lisäksi luonnon säännöllinen näkeminen parantaa huomattavasti ihmisen mielentilaa ja hyvinvointia. Ei ihme, että suomalaiset ovat aina kylmiä ja rentoja.

 

Lukeminen

Tilastot osoittavat, että Suomi on yksi lukutaitoisimmista maista maailmassa. Monet suomalaiset ovat kiinnostuneita lukemisesta ja muusta älyllisestä toiminnasta. Asiantuntijoiden mukaan tauon tekeminen työstä ja käyristyminen hyvän kirjan kanssa on hyviä mielenterveysetuja. Se stimuloi henkistä toimintaa ja voi estää sairauksia, kuten Alzheimerin taudin ja dementian.

 

Journal of Social Science and Medicine -tutkimus osoitti, että lukevat ihmiset elävät 2 vuotta pidempään kuin ihmiset, jotka eivät. Helsingissä Oodin kirjasto on paikka, jossa ihmiset viettävät aikaa ja lukevat kirjoja.

 

Alkoholi sai heidät tekemään sen

 

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka pitävät suomalaisia ​​tyytyväisinä, on alkoholi. Pitkän työpäivän jälkeen ihmiset potkivat kylmällä oluella rentoutumaan ja hemmottelemaan itseään. Hyvän juoman kanssa ei voi koskaan mennä pieleen.

 

Tuloissa on pieni ero

 

Suomi tarjoaa hyviä terveys- ja koulutusetuja kansalaisilleen. Tästä syystä he eivät ole huolissaan taloudestaan ​​paljon hätätilanteissa. Suomen kansalaisten mukaan heillä on oikeus saada ilmaista koulutusta ja kunnollisia terveydenhoitoetuuksia, jotka pitävät heidät onnellisina ja mukavina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira