Seutusanomat Vakka: Finnairin 3. neljännes

Seutusanomat Vakka: Finnairin kolmas vuosineljännes

Vuoden 2020 COVID-19-pandemia on lopettanut tavallisen jokapäiväisen elämän. Se on myös lykännyt tai jopa kokonaan lopettanut lentoyhtiöiden toiminnan kaikkialla maailmassa estääkseen viruksen leviämisen. Finnair, Suomen johtava lentoyhtiö, on myös kokenut ongelmia tulojen ja matkustajien määrän kanssa. Vuoden kolmas vuosineljännes on osoittautunut lentoyhtiötä odotettua alhaisemmaksi, ja luokitukset ovat alhaisemmat kuin viime vuonna. 

 

Finnairin liikevaihdon raportoitiin laskevan 865 miljoonasta 97 miljoonaan euroon tänä vuonna. Myös matkustajien määrä laski 4,1 miljoonasta 500 000: een. Hopeavuori on, että rahtikuljetukset ja muut kansainväliset toimitukset asettavat vähemmän rajoituksia, mikä antaa lentoyhtiölle mahdollisuuden tehdä enemmän matkoja Aasiaan ja muihin kohteisiin. Tästä lähtien Finnairin edustajat lentävät 20 prosentilla lentokapasiteetista viime vuoteen verrattuna ja vetoavat hallitukseen lisää liikkumavaraa liikkumisrajoitusten suhteen. 

 

Lentoyhtiöt ympäri maailmaa kokevat saman dilemman ja toivovat enemmän vapautta aloittaessaan hitaasti toimintansa. Tämä on osoitus siitä, kuinka COVID-19-pandemia on vaikuttanut maailmaan, eri maiden talouksiin ja matkustamiseen. Tässä toivotaan, että kaikki palaa normaaliksi mahdollisimman pian. 

Tietoja Seutusanomat Vakka

-yrityksestä Seutusanomat Vakka on suomalainen verkkosivusto ja kaksikohtainen kuukausilehti Suomessa. Olemme toimineet syyskuusta 2017 lähtien ja olemme sitoutuneet auttamaan suomalaisia ​​paikallisia pysymään ajan tasalla keskeisistä uutisista. Sanomalehti toimitetaan ilmaiseksi julkaisu- ja levitysalueille, ja sinne pääsee myös eri noutopisteiden kautta. 

 

Turvallinen matkustaminen pandemian aikana

Koska lentojen määrä on erittäin rajallinen ja kuljetusmahdollisuudet vähenevät, joidenkin ihmisten on edelleen matkustettava välttämättömiin tarkoituksiin, kuten työhön. Vierailu toiseen maahan tai jopa toiseen kaupunkiin voi asettaa sinut vaaraan, varsinkin kun vieraiden ihmisten ja paikkojen ympäröimä. Tässä on joitain vinkkejä, jotka kannattaa muistaa pandemian aikana matkustettaessa: 

 

  1.  Desinfioi -desinfiointiaineiden
    antibakteerisen alkoholin, pyyhkeiden ja käsientuominen ovat tie. Älä pelkää suihkuttaa mihin tahansa, johon kosketat itseäsi tai vaatteitasi, tämä sisältää taksin istuimet, lentokoneen istuimet, ovenkahvat ja paljon muuta. Kun menet vessaan, vältä koskemasta mihinkään niin paljon kuin mahdollista ja pese kätesi ennen lähtöä. Nämä yksinkertaiset käytännöt voivat auttaa sinua saamaan viruksen tai tartuttamaan muita ihmisiä.

  2. Valitse kuljetuksesi hyvin
    – Suurimpia lentoja tai maastojuoksua on rajoitettu matkan ahtauden vuoksi. Jos kuitenkin todella tarvitset matkustamista välttämättömiin tarkoituksiin, muista valita turvallisuuden kannalta parhaat vaihtoehdot. Kun lennät, valitse lentoyhtiöt, jotka harjoittavat sosiaalista etäisyyttä lentojen aikana. Jos mahdollista, olisi ihanteellisempaa ajaa lentämisen sijasta turvallisuuden takaamiseksi.

  3. Suojaudu itsellesi
    – Naamioiden ja kasvosuojusten käytöstä on nykyään tullut normi suojautua virukselta ja ihmisiltä, ​​jotka saattavat tarttua siihen. Pakkaa ylimääräiset kasvonaamarit ja suojat tarpeeksi koko matkalle. Parhaisiin naamioihin kuuluu N95 sekä kirurgiset ja polypropyleeninaamarit. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira