Seutusanomat Vakka: Mitä viihdyttää itsellesi metakuvaus

Seutusanomat Vakka -viihde tarjoaa sinulle viimeisimmät uutiset ja päivitykset Suomessa. Käsittelemme tarinoita ja blogeja, jotka saattavat auttaa sinua nälän oppimisessa ja löytöissä. Aikakauslehdemme tarjoavat maksutta lukijamme ajantasaista tietoa. Voit myös saada kopion aikakauslehdistämme tietyistä noutopisteistä.  

Asiat, jotka tekevät sinusta onnelliseksi

Opi, mikä tekee suomesta onnelliseksi tänä masentavana COVID-19-aikaan ja löydä vinkkejä pysyäksesi rauhallisena täällä Seutusanomat Vakka!

Tässä on asioita, joita voit tehdä onnelliseksi:

Koe metsän rentoutumista sohvallasi

Suomi on 70% metsän peitossa, mikä tekee ympäristöstä puhtaan ja rauhallisen, täydellisen aamu- ja iltapäivä kävelylle. Kuitenkin, koska monet ihmiset eivät voi mennä ulos, vaihtoehtoinen tapa rentoutua aisteissasi ja pysyä rauhallisena on kuuntelemalla metsääänien soittolistoja, jotka löydät YoutTubeista ja Spotifysta. 

Tutkimusten mukaan vain 15 minuuttia metsässä voi jo saada sinut levätä. Koska et voi fyysisesti olla metsässä juuri nyt, voit kuvitella itsellesi matkan metsän läpi.

Aloita päiväsi kylmällä suihkulla.

Suihkut pitävät sinut hereillä ja valppaana. Suomalaiset rakastavat ajatusta uida meressä tai järvessä talvella. Vaikka tämä saattaa tuntua hieman liikaa muille ihmisille, se on melko normaalia Suomessa asuville.

Mikä tekee tästä aktiviteetista paikallisten rakastaman, on verenkierto potkimassa, kun olet palannut kuivalle maalle upotettuasi jääkylmään veteen. Voit toistaa tämän kokemuksen ottamalla kylmän suihkun kotona, kun heräät. Tämä saa sinut aloittamaan päiväsi positiivisella tuulella ja täynnä energiaa. Lisäksi se innostaa sinua tulemaan tuottavaksi koko päivän.

Lue kirja

Suomalaiset tunnetaan rakkaudestaan ​​kirjoihin. Siksi heidän julkiset kirjastot ovat yleensä täynnä, koska monet ihmiset käyvät siellä. Vuonna 2019 Suomen uusi Oodi-kirjasto palkittiin maailman parhaalla julkisella kirjastolla. 

Vaikka et voi tällä kertaa käydä kirjastossa, voit silti lukea kirjaa mukavasti kotona. Voit vain kuvitella itsesi istuvan kirjastosi suosikkipaikallasi pitämällä hyvää kirjaa. 

Lisäksi lukeminen voi vaikuttaa positiivisesti mielenterveyteen ja on parempi kuin vierittää uutissyötettä puhelimellasi. 

Aloita leivonta

Yksi suosituimmista suomalaisten rakastamista ruokia on kanelipullat. Niiden versio on hieman erilainen kuin tavalliset kanelipullat, koska se on valmistettu kardemummasta. Anna itsellesi niin kutsuttu huijauspäivä ja syö herkullisen makea kanelipulla juomalla suosikkikahviasi. 

Halusitpa sen aamiaiseksi tai välipalaksi iltapäivällä, kanelipulla voi tehdä päiväsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira